Vypadá to nadějně. Léto je skoro tady. Nezmrzli jsme ani začátkem května, takže teď už přijde jedna venkovní akcička za druhou. Samý kalby, flinkání na náplavce, okukování polooděnejch kostí a poměřování vysvalovanejch hezounů. A k tomu pořádná hudba z pořádnejch repráků, to dá rozum.

Poslouchat nejnovější hudební pecky z tvýho pořvávajícího iPhonu je už dost trapárna. Buď konečně trochu dospělej, kámo. Jo, pecky v uších jsou sice stylový, ale když je nikdo nevidí, tak tvůj stajl nemůžou dost dobře podtrhnout. Zato když máš krutopřísný Bluetooth repráky, budeš rázem za hvězdu.

Můžeš s nima uspořádat tu nejbožejší párty pod hvězdama i v obýváku, pouštět si na nich melancholický porozchodový cajdáky nebo je vystavit pořádnýmu technu, ze kterýho tvůj táta vystřelí komínem. Daj si to všechno s přehledem a k tvýmu nejvyššímu blahu.

Kvalita, co tě dostane

Bluetooth repráky nemusej bejt kdovíjak obří, aby dobře hrály. Na AppleTop.cz máme na pohled malý repráčky, který se ti v poho vlezou do batohu nebo do větší kabelky. Ale jsou tak promakaný, že jejich zvuk je dokonalej, Bluetooth spojení neni ničim rušený a maj dosah klíďo 10 (a někdy víc) metrů. Žádný šumy a chrčení u nich neexistujou. A tvoje bestofky na nich povýšej na novou úroveň. Prostě se do těchhle bezdrátovejch repráků zabouchneš na první dobrou.

Na SWISSTEN Ultimate bluetooth reprák ti babička sbalí novýho dědu

Zvládne to i neandrtálec

Možná máš v kapse iPhone 14, ve druhý bezdrátový sluchátka za 10 litrů, na ruce nejnovější generaci chytrejch hodinek… Ale s reprákem si nevíš rady. I to se stává. Žádnej učenej nespad z oblak ani odnikud jinud. Neděs se toho ale, je to tak primivíto, že na to přijdeš za pár vteřin.

Zapneš reprák, spáruješ se svým iPhonem, tabletem nebo androidím chytrym telefonem. A pak už si pouštíš jednu pecku za druhou. Hlasitost většinou můžeš ovládat přímo na repráku i telefonem. Leckterej má i LED displej.

A když ti nevyhovuje přehrávání z mobilu? Vraž tam micro SD kartu, flashku nebo si pusť rádio – leckterý Bluetooth repráky tohle všechno zvládaj. Záleží na tom, jakej si vybereš – a nebo si jich kup prostě víc.

Dárek pro tvoje stařešiny

To, že je někomu 80, neznamená, že je to úplnej tydýt. Některý starouškové dneska trhnou i mnohem mladší generace a nestačíš zírat, jak pařej na iPhonu, pokecaj si přes videohovor a sjížděj sociální sítě. Takže jestli hledáš vhodnej dárek pro svojí babču nebo svýho dědu, Bluetooth reprák je jasná volba. Jejich vyčvochtaný uchrčený rádio rázem poletí do koše. A dechovka a country odteď budou vyřvávat po celym okolí, až se sousedi budou chytat za uši.

Outdoorový nebo vystylovaný?

Při výběru našich repráků by ses neměl zaměřovat jenom na jejich barvu, tvar a velikost. I když na tý samo záleží – všichni to víme a jen ty míň obdařený si namlouvaj opak. U Bluetooth repráků pořeš i to, kde je hodláš používat.

Seš živel, co paří ve dne v noci, v dešti i mrazu, a prach a bláto jsou tvý nejlepší kámoši? V tom případě bys měl sáhnout po odolnym outdoorovym repráku, kterej snese veškerý tvý řádění.

Jestli seš spíš městská slečinka, co si bude repráček obden oprašovat a nenechá na něj sáhnout ani svý děcka, tak si vyber nějakej stylovej kousek, kterej bude dobře vypadat a suprově hrát, ale vlhko a prach mu dobře dělat nebudou.

Máme všechno a možná ještě víc. Pro tebe, tvoje staroušky, tvý neposedný děcka, do práce, na ulici, na gaučing i kamkoliv jinam. Tak si vyber a pař až do úmoru. Protože bez pořádný hudby by tvuj život byl o ničem a dost nudnej. A to my rozhodně nehodláme dopustit.

Aligator nabíječka s power delivery

NICEBOY RAZE Radion 4 je reprák, kerej bude tvý babče ladit s modrým přelivem. Super dárek, co říkáš?

A když už jsi u nás, očekuj i naše socky.
Jestli jsi právě zjistil(a), že nutně potřebuješ appletopí věci, nezabíjej čas a šup do šopu.