Čum, kámo, mám nový rolexky za mega a půl. Čum ty – mám chytrý hodinky za pár litrů a ty si svý předražený hloupý hodinky, co uměj leda tak tikat, strč třeba za klobouček. No fakt – kdo by dneska ještě bažil po úplně tupejch, i když naleštěnejch, hodinkách za miliony, když může mít něco mnohem božejšího a doslova za pár kaček?

Je jasný, že když seš velkej boss, chceš mít velký všechno. Něco se dá zvětšit operativně, ten zbytek si můžeš koupit. Ale teď je tu otázka – chceš machrovat s hodinkama za statisíce, o kterejch si stejně většina lidí bude mystĺet, že je máš od „ťamanů“ z tržnice? A když za ně fakt ty prachy vyhodíš, většina lidí si akorát zaťuká na čelo a budeš za trapnýho snoba. Zato chytrý hodinky, to je jinej level. Pro šéfa firmy i maminu od plotny.

Vytuněnej vzhled

Ne každýho lákaj hodinky v podobě čtverečku a se silikonovym řemínkem. Nevypadaj zrovna stylově, jsou na první pohled dost zvláštní. A my, lidi, jsme nostalgický tvorové a rádi nosíme to, co se nám tak líbilo u našeho táty nebo dědy. A ty jejich hodinky, ty měly prostě grády.

Naštěstí už seženeš i chytrý hodinky v designech, který jak kdyby vypadly těm retro z ciferníku. Maj ručičky, kulatej ciferníček, kovovej elegantní řemínek. Na první dobrou je to úplná klasika, která tě vrátí do doby pohodovýho dětství. A pak ťukneš a máš z nich nadupaný chytrý hodinky, který toho umí víc než ty sám.

Pohlídaj ti dietku

To, že s chytrejma hodinkama můžeš telefonovat, psát zprávy a sjíždět sociální sítě, ti asi nemusíme řikat, protože už to dávno víš. Ale můžeš si z nich udělat i svýho osobního trenéra, což se ti určitě bude hodit. Ne, že bys byl tlustej, ale sem tam nějaký káefcéčko určitě navštívíš, chlast taky neni nejzdravější a gaučingem to pak moc nevytrhneš. Takže jestli seš na tom jak my a nechce se ti hejbat, i když víš, že by to už asi chtělo, využij jako motivaci svý chytrý hodinky.

Osobní trenér po ruce

Víš, kolik tě bude stát osobní trenér ve fitku? Docela raketu. Za pár hodin s trenérem už máš skoro na nový chytrý hodinky. Tak dej přednost jim a ukaž, co v tobě je. To, že ti spočítaj kroky, poměřej tep a ohlídaj spánek je úplnej základ. S nima se můžeš dostat do kondice rychlejc než kdy jindy. Jasně, hodinky nejsou samospásný a tvůj tuk ti z těla nevyžerou. Ale když ti budou pořád ukazovat, co máš dělat a jak se zlepšit, nemůžeš je věčně ignorovat – jednou do toho prostě šlápneš a půjdeš do toho.

Vytuň si svý chytrý hodinky

Dávat si s chytrejma hodinkama na ruce parkour nemusí bejt až tak dobrej nápad. Nevychytáš to, hodíš držku, hodinky jsou na dranc. Vypadá to na nový, co? Ale neboj, takhle děsně to skončit nemusí. Víš třeba, že se na chytrý hodinky prodává ochranný sklo? No fakt! Je podobný jak ochranný sklo na mobil, akorát menší. A žádnej rozkřáplej displej už tě děsit nemusí.

Stejně tak si můžeš místo kovovýho pásku pořídit silikonovej, kterej je na cvičení o dost pohodlnější. Leckterý chytrý hodinky maj pásek vyměnitelnej, tak můžeš střídat třeba i různý barvy, ať pořád ladíš.

Aligator nabíječka s power delivery

Chytrý hodinky ARMODD Silentwatch s kovovým řemínkem potěší nadšence do sportovního i elegantního looku.

Dětičky pod zámkem

Přemejšlíš, jestli ustoupit srdceryvnejm prosbám tvejch smradů, že by taky strašně chtěli chytrý hodinky? Je to přece nevýchovný, jen ať si užívaj rafičkový ciferníky jako my v jejich věku. A švindlovat ve škole taky můžou s klasickejma tahákama a ne přes displej.

Něco na tom je, to je fakt. Ale na druhou stranu – dětský chytrý hodinky v sobě maj i různý bezpečnostní funkce, se kterejma budeš mít svý rozlítaný haranty pořád pod palcem. Uvidíš, kde jsou i kde nemaj bejt. A budeš na ně mít dost dobrou páku, což se může vždycky hodit. A až je učitel nachytá, jak jedou test podle hodinek, máš pádnej důvod dát jim zaracha (páč mlátit se dneska děcka nesměj).

GaN nabíječka Swissten s Power Delivery

Ochranný tvrzený sklo pro chytrý hodinky Samsung Galaxy Watch ochrání tvoji chloubu i v těch nejchloulostivějších situacích

A když už jsi u nás, očekuj i naše socky.
Jestli jsi právě zjistil(a), že nutně potřebuješ appletopí věci, nezabíjej čas a šup do šopu.