V mekáči vymetáš podlahy, v kanclu lezeš pod stolama, v učebně prolejzáš každej kout a ve vlaku očumuješ ostatní sedačky? Lidi už tě maj za nějakýho úchyla, kterej se snaží koukat holkám pod sukni. Nechápou, že jen mírumilovně hledáš zásuvku. Tak přestaň bejt boomer a dej šanci pokroku. Kup si powerbanku.

Jeden mobil a dost

Možná seš takovej ten divnočlověk, kterej má akorát mobil. Nic víc. Tvuj iPhone, kterej poprvý spatřil světlo světa už dost dávno (případně levnej Androidí telefon) ti plně vystačí. Sociální sítě na něm sjedeš, zprávy přečteš, pokecáš, zapaříš, blejskneš nějaký to selfíčko, pustíš hudbu i pirátskou kopii filmu. K čemu milion různejch serepetiček, když jeden mobil vládne všem?

AppleTopí tip: Powerbanka do 10 000 mAh

Podle nás seš jasnej případ pro skromnou pidipowerbančičku. Doporučíme ti powerbanku s kapacitou do 10 000 mAh, která nakrmí tvuj skromnej telefon klidně i několikrát (kolik koleček si dá, záleží na kapacitě jeho baterky). A možná si vystačíš dokonce i s powerbankou 5 000 mAh (protože energie jsou drahý a nemá se s nima zbytečně plejtvat).

Můžeš si to dávat na klasiku s kabelem, ale s pomocí Qi nabíjení můžeš bejt i krapet modernější. O MagSafe nemluvě (ale to možná ani neznáš).

SWISSTEN powerbanka s Power Delivery a MagSafe ti neuletí ani při nejrychlejším letu

Věčně v letu

Prozradíme ti jedno tajemství. Nic nevydrží věčně. Ani baterka ve tvý powerbance. Pokud jí dáváš čouda a nabíjí furt a všechno, za chvíli ti exne. A jen málokterá umí dobíjet a u toho se sama ještě nabíjet. Na druhou stranu – existujou i vychytávky s pidi solárníma panelama, který aspoň kapku živý energie v powerbance udrží.

Každopádně, pokud máš mobil na nule dost často a furt nabíjíš, powerbanka bude dost záhy taky na nule. A zas budeš věčně věků hledat zásuvku. Takže ti radíme, kámo, vyprdni se na tu nejlevnější a s nejmenší kapacitou. Ty už potřebuješ něco vychytanějšího. Takovou tu zlatou střední třídu.

AppleTopí tip: Powerbanka 10 000 až 20 000 mAh

Je to takovej zlatej střed. Kapacita okolo 15 000 až 20 000 mAh už je docela solidní a nakrmí tvuj mobil několikrát. Sluchátka si daj těch koleček ještě víc, chytrý hodinky jakbysmet. Konečně přestaneš bejt za tu trapku, co se furt někoho doprošuje o dobití. Powerbanku můžeš nabíjet v autě, ze zásuvky, z kompu a tak dál. A stihne to ještě dřív, než vytřískáš baterku ve svým iPhonu.

Náročnej týpek

Na ruce chytrý hodinky, v uších bezdrátový sluchátka, v kapse předraženej iPhone, v báglu Bluetooth reproduktor a hned vedle něj iPad. K tomu iPod někde v záloze. A všechno to žere jak hladovej dinosaurus. Ráno nabiješ, v poledne seš v červenejch číslech. Po obědě kaput. Tolik zásuvek se dost blbě hledá a ty seš na nervy, že nemůžeš žít svůj online život a v uších máš ticho jak v hrobce.

Takže kámo, pokud máš hodně různejch zařízení, který vyžadujou častý nabíjení, vsaď na velkokapacitní powerbanku. Nebudeš aspoň furt někoho prudit, jestli si u něj můžeš dobít mobil nebo sluchátka. Budeš mít konečně vlastní zdroj energie jako velkej kluk.

AppleTopí tip: Powerbanka 20 000 až 30 000 mAh

Na férovku – ty bys na sobě neměl šetřit. Když budeš škrt a koupíš menší nebo levnou powerbanku, nebude ti stačit a budeš jí stejně třikrát denně dobíjet. Tak se urvi ze řetězu a pořiď si něco pořádnýho. Velkokapacitní powerbanky dokážou na plnou kapacitu nabít všechny možný serepetičky. Doba jejich nabíjení je přitom většinou docela krátká.

Pokud si uměj poradit s PowerDelivery nebo QC, je s nima nabíjení pořádná rychlovka (kam se na ně někdy hrabeš i ty). A ideál je mít powerbanku, co má víc děr na nabíjení a umí i Qíčko.

Aligator nabíječka s power delivery

Powerbanka Swissten s kapacitou 20 000 mAh s tebou může letět klidně i letadlem

TOP AppleTop pro fajnšmekry

A teď něco na závěr. Libovka, která tě dostane. Powerbanka, co umí všechno a nabíjí rychle jak ďas. Dává si to na všechny způsoby, má dost děr na nejrůznější typy konektorů, umí to s tvejma zařízeníma zakoulet i nadálku – a vydrží víc koleček než ty ve tvejch nejlepších letech. Prostě powerbanka století.

Chceš TOPku mezi TOPkama? Podle nás je to určo SWISSTEN Black Core powerbanka 30 000 mAh. Nebo SWISSTEN POWER LINE powerbanka 30 000 mAh Power Delivery. Případně WINNER GROUP Powerbanka WG 30 000 mAh, PD 20 W. Číhni prostě sám, ať nemůžeš řikat, že jsme tě uvrtali do něčeho, cos vlastně nechtěl (ale vsaď svý botky, že to využiješ).

A když už jsi u nás, očekuj i naše socky.
Jestli jsi právě zjistil(a), že nutně potřebuješ appletopí věci, nezabíjej čas a šup do šopu.