Tak tohle bys neměl přeslechnout – náš šéf je v tahu (nebo na tahu?). Každopádně, není ve svým kanclu, ale sklady nám praskaj ve švech. Takže než se vrátí, trochu mu je provětráme, co ty na to?

 

Apple MagSafe Battery pack

Na tenhle futrál od Swissten jsme fakt hrdí. Schováš do něj všechny Apple i neapple věci

Vánoce jsou za rohem a marně přemejšlíš, co koupit svý holce, mámě, bráchovi – a předevšim sobě? Jenže tvoje šrajtofle je jak vymetená a bankovní účet vypadá jak po útoku hackera. Což je docela prekérka. Takže zas nějaká levná kosmetika a fusekle?

Letos ne – letos ti ježuch může pěkně nadělit. A to setsakra výhodně. Máme totiž pořádný slevy! A jelikož se šéf nedívá, naservírujem ti naše zbožíčko ještě výhodnějc!

Vyber si podle svýho gusta

Taky nestačíš zírat? Letos jsme se fakt rozšoupli a zlevnili jsme všechno možný i nemožný. Takže můžeš nějakou drobnost nadělit třeba i tchýni, ať zas není nas***, že ses na ni vyprdnul. A potěš samosebou i sebe – protože ty nejlíp víš, co si přeješ a co ti do tvý elektronický výbavičky ukrutně chybí.

A když to nenajdeš ve zlevněnejch produktech? Nevěš hlavu. Máme pro tebe totiž další pecka zprávu.

Aligator nabíječka s power delivery

Design je sakra důležitej. Máš už jasno v to, kterou z i15tek si vybereš?

Věrnej jako pes

Máme pro tebe eňo ňůňo věrnostní program. Pokud u nás občas nakoupíš, můžeš si tim „vydělat“ až 8procentní slevu na všechno. Tvoje nákupy na SWISSTEN. eu přitom posčítáme za posledních 365 dní (což je přesně rok, kdybys náhodou váhal) – a najednou u nás můžeš nakoupit powerbanku, chytrý hodinky, nabíječku, držák na mobil nebo třebas fešnej batůžek na noťas za parádní money. Tak se přihlaš a mrkni, jakou slevu s další slevou můžeš zkombinovat a udělat si díky tomu štědrý a veselý Vánoce!

 

A nezapomeň – šéf se nedívá, tak nakupuj rychle, než se vrátí a tohle slevový šílenství nám zas zatrhne.

Anebo půjdeš jako správněj androiďák radši do Samsungu Galaxy S23?

A když už jsi u nás, očekuj i naše socky.
Jestli jsi právě zjistil(a), že nutně potřebuješ appletopí věci, nezabíjej čas a šup do šopu.