Už je to tu zase. Seš zmazanej jak prase. Hlavu nad kýblem, mokrej hadr na palici, česnečka, kafe… jenže na novoroční kocovinu stejnak nic nepomáhá. To zas bude: jak na Novej rok… Nebo ne? Je tu čas pro novoroční předsevzetí (který stejně každýmu vydržej maximálně tejden)! Který si letos dáš ty?

Nejlepší je dávat si předsevzetí na silvestrovskym mejdanu. To se cejtíš jak největší mačo (nebo jak ta největší šťabajzna) a máš pocit, že dokážeš všechno. Ty na to přece máš! Příští rok bude všechno úplně jinak. Zatočíš se svým zmrveným životem a budeš si ho užívat jak ňáká celebrita!

Právě novoroční předsevzetí jsou skvělým průvodcem pro tvůj novej, lepší život v roce 2024. A my máme pár zaručenejch AppleTopích tipů na předsevzetí, který prostě „must have“ (pokud k tvejm předsevzetim patří naučit se anglicky, mazej to čeknout do vokabuláře).

Nový sexy tělo

Váha pod tebou úpí, svaly se schovaly kamsi pod horu tuku a na svojí chloubu už si přes panděro ani nevidíš? V tom případě tipujem, že tvý předsevzetí bude:

shodit panděro (jako každej rok, že jo)

Teď je na to nejlepší čas, do plavek budeš samej sval a šlacha, prostě sexsymbol hadr.

Pokavaď nechceš zase ztratit motivaci jako loni, předloni nebo předpředloni, jdi na to chytře – třeba s chytrejma hodinkama Apple Watch. A je fuk, jestli si pořídíš nadupaný Apple Watch Ultra 2 nebo nějakou vykopávku starší generace jako Apple Watch Series 7. Všechny tyhle chytrý hodinky od Apple maj totiž mrtě zdravotních funkcí a pomůžou ti – teda pokud to nevzdáš hned druhej den a upozornění od Apple Watch, že máš zvednout zadek z gauče, nebudeš zarputile ignorovat.

apple watch nabíječka

Když už jsme u Apple Watch. Co takhle parádní bezdrátová nabíječka, která tě podrží i v horkejch chvílích?

5 AppleTop předsevzetí pro sexy tělo

Jaký různý předsevzetí pro sexy tělo si můžeš hnedle po silvestrovský půlnoci, zlitej pod obraz, naordinovat? Máme pár toptopíkovskejch tipů, který zaručeně zaberou:

  1. Snížit množství soli (nebudeš bulet u všech svejch oblíbenejch televizních dojáků)
  2. Naučit se vařit zdravě (voda na čaj se taky počítá)
  3. Jíst míň sladkostí (pizza a hamburgery nejsou sladkosti)
  4. Pravidelně cvičit (natahování se pro zboží v horních regálech se počítá)
  5. Omezit pití alkoholu (jen na dny, který v angličtině končej na „y“)

Pozvedni svýho ducha

Nejen tělo je důležitý. Možná máš úplně jiný cíle a představy o tom, jak můžeš zlepšit kvalitu svýho život. Něco novýho se naučit, v něčem se zlepšit, přestat dělat zbytečnosti…

Pokavaď visíš věčně věků na svým starym iPhonu, mohlo by tvym novoročnim předsevzetim bejt třeba našetřit si na nejnovější iPhone 15 nebo iPhone 15 Pro (takže tvý předsevzetí je vlastně začít šetřit, což se počítá).

Pokud seš spíš na větší obrazovky, hmátni po iPadu, kterej ti díky různejm appkám může pomoct začít se zlepšovat v jazycích, něco novýho se naučit, sledovat videa s děsně chytrejma přednášejícíma lidma, koukat na žvatlání influencerů… Ty totiž nechceš iPad, bys na něm moh líp pařit – ty se díky iPadu chceš vzdělávat, což je dost úctyhodný předsevzetí (a to šetření k tomu určo taky bude patřit). Takže super předsevzetí!

A pokud toužíš po bezdrátovejch sluchátkách Apple AirPods nebo třebas kabelovejch sluchátkách EarPods, tak to taky není jen proto, aby moh furt poslouchat nějakou děsnou muziku, ze který už tvejm rodičum nebo staršim příbuznejm cvoká – ty je chceš na běhání, na poslech chytrejch podcastů, prostě k pozvednutí svýho ducha. A proto je přece musíš mít v uších vražený furt, abys byl čim dál chytřejší a chytřejší. To musí každej pochopit!

iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro? No jasně, že ho chceš!

 

 

10 AppleTop předsevzetí k pozvednutí ducha a zchytření

Takže, jaký předsevzetí si můžeš dát ještě dřív, než vyzvrátíš šampáňo kombinovaný s vodkou, rumem a kdovíčim dalšim? Máme pro tebe pár hustejch tipů, kterejma svý okolí dostaneš do kolen:

  1. Naučim se novej jazyk (například ten, kterým mluví moje pubescentní děti)
  2. Přestanu bejt tak emocionální (nemůžu si dovolit bejt každej měsíc na nervy)
  3. Zbavim se všech negativních lidí (takže asi budu muset vyměnit většinu členů rodiny)
  4. Přestanu se porovnávat s ostatníma (budu se porovnávat jen s těma mnohem neúspěšnějšíma)
  5. Každej den udělám jednu dobrou věc (ale jen tu jednu, protože nejsem žádná charita)
  6. Zlepším svou komunikaci (zejména na sociálních sítích, kde budu víc sdílet svý názory a ignorovat názory ostatních)
  7. Naučim se zvládat stres (začnu tim, že přestanu věřit, že můžu zvládat stres)
  8. Naučim se multitasking (budu sledovat víc seriálů najednou)
  9. Přestanu všechno odkládat na poslední chvíli (začnu to odkládat na předposlední chvíli)
  10. Přestanu používat slova, která mají víc než tři slabiky (protože kdo má kurva čas na takovej luxus?)

Zlatá AppleTopí rada na závěr

Furt dumáš, jaký si dát do novýho roku 2024 předsevzetí? Máš jich v hlavě tolik, že bys je nestihnul splnit ani za deset let – a stejnak víš, že u nich nevydržíš dýl jak dva, tři tejdny?

V tom případě pro tebe máme úplně TOP AppleTop radu:

Přestaň si dělat seznamy předsevzetí a radši si napiš seznam věcí, který už jsi splnil. (Zaručujem, že bude mnohem kratší)

Nebo se na to prostě rovnou vyprdni, páč stejnak víš, že to zase naklapne – a zapař na iPhonu, poslechni si oblíbený songy ze sluchátek Apple AirPods nebo Apple EarPods, rozvibruj stěny reprákem (ve tvý sadičce by rozhodně neměl chybět Apple HomePod) a užívej si život bez zbytečnejch předsevzetí!

A když už jsi u nás, očekuj i naše socky.
Jestli jsi právě zjistil(a), že nutně potřebuješ appletopí věci, nezabíjej čas a šup do šopu.